Случаен човек заснел 15-годишните близначки и ги показал на майка им

...
Случаен човек заснел 15-годишните близначки и ги показал на майка им
Коментари Харесай

Изчезналите в Мюнхен сестри забелязани в трамвай! Избягали, щом видели, че ги разпознават

Случаен човек снимал 15-годишните близначки и ги посочил на майка им
По целия град са разлепени техни фотоси, засега няма данни за похищение

Къде са двете сестри Силвана и Надежда, чиито следи се губят към този момент няколко дни в Мюнхен?

Близначките изчезнаха на 24 ноември в Германия, където живеят със фамилията си от години насам. " Изпаряването " на 15-годишните девойки се трансформира в вест номер 1, а градът бе облепен с техни фотоси и апели за потребна информация.

Какво тъкмо се е случило с тях и може ли да става дума за похищение?

Според " Билд " вечерта преди изгубването им те били в фамилния апартамент в остарялата част на Мюнхен. Казали, че си лягат, нямали проекти за излизане. На идната заран родителите им се събудили, само че не разкрили дъщерите си в стаите им. Нямало записка къде са отишли. Липсвали каквито и да било следи. Близките им незабавно подали сигнал в полицията. Властите почнали да работят по случая. От разпитите с техни познати станало ясно, че сестрите за първи път излизат от жилището, без да дадат пояснение. Не били проблематични деца, нямало хора, които да ги заплашват. Били възпитани и поздравявали всички.

До момента проверяващи не изключват нито една версия. Съмненията им са, че Силвана и Надежда сами са взели решението да избягат от жилището.

" 168 часа " научи, че на 9 декември девойките са били видяни в градския превоз в Мюнхен от инцидентен човек.

" Семейството ми има хранителен магазин в центъра на града и доста българи го посещават - описа пред " 168 часа " Тереза Ангелова. - Момичетата са били видени в трамвая от човек, който незабавно се е свързал с майка им посредством приложението Whatsapp. Идеята му била посредством видеоразговор да ги покаже, с цел да може тя да каже дали са те. Жената е потвърдила, че са те. Когато обаче Надежда и Силвана забелязали, че някой ги следи, почнали да бягат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР